Kontakt
Geurts Bouwintermediair
Bredehof 17
6634 AX Batenburg
Homepage:www.geurtsbouwintermediar.nl
Telefoon:0616058982
Fax:

Wat kan Geurts Bouwintermediair voor u betekenen?

Wat kan ik voor u doen:

Nieuwbouw, aanbouw of verbouwen.
Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of verbouw bij mij bent u aan het juiste adres. U kunt van mij verwachten, een proactieve en ontzorgende houding. Uw bouw is mijn zorg om met kwaliteitswaarborging en daadkracht tot het gewenst resultaat te komen. Werkzaamheden worden conform Arbo en nieuwbouwbesluit uitgevoerd. Ook voor bouw, uitvoering en projectbegeleiding kunt u bij mij aankloppen.

Bouwadvies en bouwbegleiding.
Door mijn ruim 25 jaar ervaring in de bouw, en vastgoedonderhoud ben ik van vele markten thuis en kan ik voor iedere partij een meerwaarde zijn. Een juiste instelling en een luisterend oor is hierbij van belang.

Calculaties en werkvoorbereiding.
Voor ondersteuning van de aannemer bij krapte op de markt. Bent op zoek naar flexibele medewerkers ook hiervoor kunt u bij mij terecht, met een no-nonsens mentaliteit, pro-actieve houding en waarborging met de juiste integriteit.

Vastgoedonderhoud of vastgoedmanagement.
Door jaren lang actief te zijn geweest in het vastgoed onderhoud, kan ik bouwbedrijven en vastgoedbeheerders ondersteunen in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om mutatieonderhoud of groot onderhoud van vastgoedcomplexen, met de juiste instelling en wensen van de eigenaar altijd op zoek naar het juiste antwoord. Een tevreden huurder is een tevreden opdrachtgever. Energiezuinig en milieubewust voor jarenlange verduurzaming van vastgoedonderhoud.

Veranda’s.
U wilt een behaaglijk terras en u vind het vervelend om steeds maar weer u parasol of zonneschermen in en uit te draaien. Met een mooie veranda heeft u voor altijd genot, ook als het weer een beetje minder is, kunt u toch aangenaam buiten zitten. Ook bent u op het juiste adres als het gaat om het plaatsen van een houten of aluminium veranda. Waarbij u keuze heeft uit plat dak, dakpannen of beglazing. De keuze is aan u.

Badkamer en toiletrenovaties.
Is uw oude badkamer of toilet aan renovatie toe? Door mijn jarenlange ervaring in het onderhoud kan ik u van de juiste informatie voorzien. U wilt vooral niet te lang in de “rotzooi” blijven zitten, het heeft immers een grote impact op privacy. U zoekt de tegels en het sanitair uit, en rest wordt voor u verzorgd. Wellicht wilt u gebruik maken van een douche unit. Met een juiste planning en een hoge kwaliteit als doelstelling zorg ik ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw badkamer en of toilet.

Schade expertise.
Door mijn jarenlange kennis in het onderhoud en het werken voor schadeverzekeringen ben ik ook thuis voor een advies en of calculatie op maat. Voor ondersteuning van schadeverzekeringen en voor offerte vergelijk kan ik een meerwaarde zijn voor elke partij. Of het nu gaat om fraudegevoelige schades of brandschade, een verzekeraar of verzekerde wil op de juiste wijze geholpen worden. Ik kan daarin uw zorg ontnemen door mijn proactieve houding. Graag zou ik een teleurstelling willen voorkomen ,maar helaas is dit niet altijd mogelijk.

Nieuwsgierig geworden en graag wat meer willen weten? Bel gerust en ik zal u in een eerste oriënterend gesprek verder helpen, en kijken of we een samenwerking aan kunnen gaan!

Zeker alleen als U overtuigd bent!