Kontakt
Geurts Bouwintermediair
Bredehof 17
6634 AX Batenburg
Homepage:www.geurtsbouwintermediar.nl
Telefoon:0616058982
Fax:

Forbo Eurocol Nederland B.V.

Van bijproduct tot A-merk

Eurocol komt voort uit een particulier bedrijf, de N.V. Nederlandsche Linoleumfabriek in Krommenie, dat van oorsprong vloerbedekkingen produceerde. Om de klant een totaalpakket te kunnen bieden, ging men hiervoor ook lijmen, egalisatie-, onderhouds- en reinigingsmiddelen produceren via een aparte afdeling.

Duurzaamheid in de praktijk

Duurzaamheid is een belangrijk element in ons product portfolio. De meeste poederproducten, tegellijmen, egalisatie- en voegmiddelen, zijn intussen stof-arm. Bovendien zijn onze producten ook emissiearm door innovatieve technologieën en verbeterde recepturen, die het gebruik van vluchtige oplosmiddelen overbodig maken.

Waterdicht tegelwerk

Een belangrijke pijler onder het succes is het waterdichte tegelwerksysteem voor natte ruimten. Deze combinatie van primer, watervaste, flexibele wandtegellijm, voeg- en afdichtingsmiddelen biedt de ideale bescherming op vochtgevoelige ondergronden. Dit systeem maakte het bijvoorbeeld mogelijk om badkamers eenvoudig waterdicht te maken, ook met tegelwerk op de meest toegepaste gipsplaten en -blokken. Maar ook bij zwembaden en terrassen worden Eurocol-producten vaak succesvol toegepast.